Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας!

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας 🏗🛳⚓️ επισκέφθηκα εχθές, με εγκάρδιο καλωσόρισμα από ετεροδημότες εργαζομένους στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων!
🎯Στόχος είναι, όπως συζήτησα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας κ. Νίκο Παπανικολάου, η ενίσχυση και στελέχωση των Ναυπηγείων με νέο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα εξειδικευτεί για τον εκάστοτε τομέα, μέσω ειδικών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.
🔹Στην συνάντησή μου με τον Διοικητή του Πολεμικού Κλιμακίου Ναυπηγείων Ελευσίνας κ. Θεοδώρου, με τον οποίο συζητήσαμε την σπουδαιότητα της συμφωνίας εξυγίανσης και μεταβίβασης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, με το δεδομένο της έντασης, που επικρατεί στην περιοχή μας, εξαιτίας των γεωπολιτικών ανακατατάξεων.
🔹 Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου, συνάντησα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ONEX, κ. Παναγιώτη Ξενοκώστα, με τον οποίο συζητήσαμε, ότι συνιστά απαραίτητη εθνική προϋπόθεση, να υπάρχει μια ισχυρή βιομηχανική υποδομή στην χώρα.
🙏🏻Ευχαριστώ από καρδιάς, για την εποικοδομητική μας συνάντηση και χαίρομαι ιδιαίτερα, που μεγάλο μέρος των εργαζομένων είναι από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τον Νομό Τρικάλων και είχαμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε.

Διαβάστε επίσης