Ευχαριστήρια Επιστολή Κατερίνας Παπακώστα – Παλιούρα προς την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κα. Δήμητρα Παππά, την Αντιπρόεδρο κα. Ντίνα Δήμα, αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση, στο ζήτημα που σας ετέθη, σχετικά με τρόφιμους του Ιδιωτικού Γηροκομείου ΟΙΚΑΔΕ, οι οποίοι λόγω του κλεισίματός του, θα έμεναν χωρίς φροντίδα και στέγη. Οι ηλικιωμένοι αυτοί άνθρωποι, χωρίς οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο θα μπορoύσε να αναλάβει την περίθαλψή τους, βρίσκονταν σε μεγάλη ανάγκη, δεδομένης και της δυσχερούς εποχής που διανύουμε.

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνική ευαισθησία, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κα. Παππά, η Αντιπρόεδρος κα. Δήμα, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ενέκυψαν στο έντονο κοινωνικό πρόβλημα, άμεσα, ούτως ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση και να φιλοξενηθούν οι ηλικιωμένοι στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων.

Με τις γεμάτες αλληλεγγύη ενέργειές σας, κάνετε πράξη την κοινωνική πρόνοια, προς τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη και σας ευχαριστώ θερμά γι΄αυτό.

 

Με εκτίμηση,

Αικατερίνη Παπακώστα – Παλιούρα

Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης