Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα: «Επιτέλους, οριστική λύση με το ασθενοφόρο όχημα στο Κ.Υ Καλαμπάκας»

Επιτέλους, ο στόχος επετεύχθη! Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και οι επίμονες ενέργειες της Τρικαλινής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σπουδαία χρηματική δωρεά της Ι.Μ Βαρλαάμ Μετεώρων, για την προμήθεια ενός σύγχρονου ασθενοφόρου οχήματος, για το Κ.Υ Καλαμπάκας.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος από την Διεύθυνση του ΕΚΑΒ Λάρισας, όπως και του Προϊσταμένου του Τμήματος Προσωπικού και Οικονομικής Διαχείρισης, υπήρξε ανταπόκριση από την εταιρεία AIGLON ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, με τελική κατάθεση προσφοράς για ασθενοφόρο όχημα εντός των τεχνικών προδιαγραφών του ΕΚΑΒ, στα 69.702,88 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Σύμφωνα με δήλωσή της η κα. Παπακώστα, εξέφρασε την ικανοποίηση, αλλά και την ανακούφισή της λέγοντας πως «Επιτεύχθηκε μια αδήριτη ευθύνη, την οποία είχα αναλάβει προσωπικά, με το που ενημερώθηκα επισταμένως, για το χρόνιο αυτό ζήτημα της ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, με ένα σύγχρονο ασθενοφόρο όχημα.

Η άμεση ανταπόκριση και το αμείωτο ενδιαφέρον του κ. Παπαευσταθίου, Προέδρου του ΕΚΑΒ, συνετέλεσαν στην άμεση αξιοποίηση του ποσού της δωρεάς από την Ι.Μ Βαρλαάμ Μετεώρων, προκειμένου σήμερα να έχουμε την έγκριση της προσφοράς από ενδιαφερόμενη εταιρεία (σύμφωνα με την Υπ.Αριθμ. 13/8-04-2021 απόφαση του ΔΣ του ΕΚΑΒ Λάρισας).

Όπως ενημερώθηκα, η προμήθεια του ασθενοφόρου θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες, καθώς κρίνεται παραπάνω από επιτακτική η παροχή του για τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.»

Διαβάστε επίσης