Κ. Παπακώστα: Ξανά στον Υπ. Υγείας κ. Πλεύρη για θέματα του Νομού.

Τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Βουλευτής του Νομού μας Κατερίνα Παπακώστα με κρίσιμα θέματα του Νομού Τρικάλων στην ατζέντα της, αλλά και με σκοπό την εκτενέστερη συζήτηση, σχετικά με το Νομοσχέδιο, που έχει κατατεθεί στη Βουλή για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Η κα. Παπακώστα είχε συμμετάσχει και πρόσφατα στην τηλεδιάσκεψη του Υπουργείου Υγείας για το ζήτημα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και όλες τις αλλαγές, που επιφέρει προς όφελος των γυναικών, που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν. Μάλιστα χαρακτήρισε, το Νομοσχέδιο όχι απλώς ως εμβληματικό, αλλά με κοινωνικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας σημαντικές πτυχές αυτού, για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.

Επιπρόσθετα, η Βουλευτής τόνισε στον Υπουργό σημαντικά ζητήματα, που αφορούν στον Νομό μας. Όπως τι μέλλει γενέσθαι με τις προσλήψεις του  λοιπού επικουρικού προσωπικού, από τους πίνακες κατάταξης του 2022, με σκοπό την στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και των Κέντρων Υγείας του Νομού.

Επίσης,  έθεσε στον κ. Πλεύρη το ζήτημα της ανανέωσης των συμβάσεων  των εργαζομένων στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), οι οποίες λήγουν 31/12/2023.

Ο Υπουργός από πλευράς του και λόγω μάλιστα της στενής συνεργασίας του με την κα. Παπακώστα, την διαβεβαίωσε πως θα την ενημερώσει άμεσα για την έκβαση των ανωτέρω θεμάτων, που του ετέθησαν.

Διαβάστε επίσης