Στον Άδωνι Γεωργιάδη η Κατερίνα Παπακώστα για τους μικροπωλητές

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη είχε η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κα. Παπακώστα την Πέμπτη στο γραφείο του.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και ενημέρωση της βουλευτού για τα μέτρα που θα λάβει το Υπουργείο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης.

Η Βουλευτής μετέφερε στον Υπουργό τους προβληματισμούς του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας, καθώς και μια σειρά προτάσεων από φορείς και συλλόγους με τους οποίους είχε συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα.Εκτενώς αναφέρθηκε στην ανάγκη του κλάδου των χαλβαδοποιών να δοθεί και πάλι η δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους σε υπαίθριους πάγκους, καθώς μεγάλο μέρος της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, θέτοντας σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις τους και δεκάδες θέσεις εργασίας,όπως και στον κλάδο των μικροπωλητών ο οποίος επίσης πλήττεται ιδιαίτερα.

Επιπλέον η κα. Παπακώστα τόνισε την ανάγκη τα μέτρα να υλοποιηθούν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις καθώς η αγορά εδώ και καιρό παρουσιάζει έλλειψη ρευστότητας και πως η επανεκκίνηση του τουρισμού, της ατμομηχανής της ελληνικής οικονομίας , είναι ζωτικής σημασίας.

Ο κ. Γεωργιάδης με τη σειρά του,ανέλυσε λεπτομερώς στην κα. Παπακώστα τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας της αγοράς και την επιστροφή στην ανάπτυξη και δεσμεύτηκε να μελετήσει προσεκτικά τις προτάσεις της .

Η κα. Παπακώστα συνεχάρη τον Υπουργό και τους συνεργάτες του για το δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν και τον ευχαρίστησε για την παραγωγική συνεργασία που είχαν, διαβεβαιώνοντας τον πως θα είναι σύμμαχος τους στην προσπάθεια την οποία καταβάλουν

Διαβάστε επίσης