Συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών: Οφείλουμε να αποδείξουμε στη νέα γενιά, ότι στην πολιτική, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Με μία ομάδα νέων, φίλων και υποστηρικτών της, κατέφθασε στο στούντιο του Ράδιο Σταγών, το πρωί της Παρασκευής, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, στην τελευταία της συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκιάτα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της προεκλογικής της ομιλίας, στο Μύλο Ματσόπουλου, όπου πάνω από 3.000 τρικαλινοί, κατέφθασαν από νωρίς για να βρεθούν κοντά της δηλώνοντας τη στήριξή τους, η κ. Παπακώστα, παραδέχτηκε πως η αναγνώριση του κόσμου, αποτέλεσε πάντοτε για την ίδια κινητήριο δύναμη και πως μετά την άνευ προηγουμένου προσέλευση του κόσμου, είναι περισσότερο έτοιμη και ώριμη για μία νέα τετραετία αγώνων και διεκδικήσεων.

Η πρώην Βουλευτής, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πολιτική τοποθέτηση των δύο αντίπαλων παρατάξεων, χαρακτηρίζοντας αδέξιες τις κινήσεις και δηλώσεις του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, ενώ με ακόμα μεγαλύτερη αυστηρότητα, μίλησε για επικίνδυνες πολιτικές τοποθετήσεις από έναν αποδεδειγμένα ανάξιο αρχηγό, της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρώντας δεδομένη την υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, η Υποψήφια Βουλευτής, μίλησε ανοιχτά για το σχέδιό της για την ανάπτυξη του Νομού Τρικάλων, θέτοντας, σαφώς στο επίκεντρο την αξιοποίηση του Ε65, ο οποίος, όπως ανέφερε «δεν είναι απλά ένας δρόμος, αλλά ένα έργο υποδομής που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον τόπο». Η κ. Παπακώστα μίλησε για την προσέλκυση νέων επενδύσεων, αλλά και την ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, μετά την έξοδο από την οδική απομόνωση, που θα φέρει η παράδοση του έργου μέχρι το τέλος του 2025.

Δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον της για τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νομό, παρά τις όποιες αντιξοότητες, η υποψήφια βουλευτής, δήλωσε πως μέσα στα σχέδιά της για την ερχόμενη τετραετία, είναι σαφώς η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, κυρίως δε των κτηνοτρόφων της περιοχής, οι οποίοι κατά την ίδια είναι περισσότερο αδικημένοι, παρόλο που το έργο τους είναι δυσανάλογα απαιτητικό.

«Θεωρώ ηθικό καθήκον ενός πολιτικού, να είναι δίπλα στον πολίτη. Αυτό προσπάθησα να κάνω κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω με ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως η ανταπόκριση που εισπράττει από τον κόσμο στις περιοδείες, με αποκορύφωμα την προεκλογική της ομιλία, αποδεικνύει πως η επιλογή της δικαιώνεται.

Μιλώντας για την μηνυματική πολιτική που πρεσβεύει, τόνισε πως στόχος της, καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας της ήταν να αποδείξει πως δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι, αλλά και να παρακινήσει τη νέα γενιά, να μην απαξιώνει την πολιτική, και να τολμήσει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τόπου.  «Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πως απαξιώνοντας  την πολιτική,  κάνουμε στην άκρη τους ικανούς, επιτρέποντας σε ανάξιους και ανεύθυνους να μας κυβερνούν. Κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», δήλωσε, κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης