Τον Υφυπουργό Γεώργιο Γεωργαντά επισκέφτηκε η Κατερίνα Παπακώστα

Στην επίσκεψη που έκανα στο Υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης , προκειμένου να συναντήσω τον αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Υφυπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά , ώστε να ενημερωθώ σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ΕΛΤΑ ,τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του gov.gr, αλλά και για τους επόμενους στόχους της Κυβέρνησης στη μάχη κατά της γραφειοκρατίας.
Ο Υφυπουργός μου ανέλυσε την ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική κατάσταση των ΕΛΤΑ, λόγω της παντελούς έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού από την προηγούμενη Κυβέρνηση και συζητήσαμε πιθανές ενέργειες, στις οποίες μπορούσε, να προβεί το Υπουργείο ,ώστε να εξυγιανθεί ο οργανισμός, χωρίς να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του.
Επιπλέον ο κ. Γεωργαντάς μου ανέφερε έναν από τους βασικούς στόχους του Υπουργείου, ο οποίος είναι να λειτουργήσουν τα ΚΕΠ, ως το μοναδικό σημείο διεπαφής του πολίτη με το κράτος με στόχο, να μπει ένα τέλος στις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες και τις τεράστιες ουρές.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Υφυπουργό για το έργο του και την αποτελεσματικότητα του κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, καθώς να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Διαβάστε επίσης