Δήλωση Κατερίνας Παπακώστα για τη λήξη της προεκλογικής περιόδου. «Ο αγώνας πάντα δικαιώνεται»

Ολοκληρώνοντας σήμερα μία μακρά προεκλογική περίοδο κι έναν δυναμικό, αδιάκοπο, μα πάνω απ΄όλα ηθικό αγώνα διεκδίκησης, αισθάνομαι τυχερή που βρέθηκα ξανά σε αυτή τη θέση, σε αυτόν εδώ το νομό, ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους!

Αρχικά, διεκδικώντας την ψήφο και την υποστήριξή σας, σας συστήθηκα ξανά, ως μία απερχόμενη βουλευτής που ζητούσε να αξιολογηθεί για το έργο και την προσπάθειά της. Και έπειτα, μαχόμενη για την επικράτηση της δικής σας επιλογής, στην τελική αναμέτρηση της Κυριακής, 25 Ιουνίου.

Με ωριμότητα και θάρρος, σταθήκατε δυνατοί και αποφασισμένοι, αδιαφορώντας για όσα μερικοί προσπάθησαν να προσάψουν σε μία κυβέρνηση που κατάφερε, αναμφισβήτητα, παρά τις κρίσεις, να κλείσει τη θητεία της με θετικό πρόσημο.

Επιλέξατε τη Νέα Δημοκρατία, ως την πρώτη δύναμη, με διαφορά στο νομό μας, σημειώνοντας, μάλιστα, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικώς.

Υπερήφανη, λοιπόν, που υπήρξα εκπρόσωπός σας για τέσσερα χρόνια και έτοιμη να συνεχίσω την προσπάθεια, υποστηρίζοντας με τον αγώνα μου, την επιλογή σας.

Διεκδικώντας #μαζί σας την αυτοδυναμία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να συνεχίσουμε το έργο και να προχωρήσουμε παρέα σε ακόμα πιο τολμηρές τομές, που θα βοηθήσουν την χώρα να αναπτυχθεί και να προοδεύσει!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτούς τους δύο μήνες και κάτι, κατά τη διάρκεια των οποίων μου επιβεβαιώσατε για ακόμα μία φορά, πως ο αγώνας πάντα δικαιώνεται!

Διαβάστε επίσης