Κατερίνα Παπακώστα: Θετικές εξελίξεις για την αναβάθμιση του Τ.Α Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας

Συνάντηση πραγματοποίησε εχθές το μεσημέρι η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου, καθώς και με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Σκούμα.

Η Τρικαλινή Βουλευτής έφερε για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο το θέμα σχετικά με την  αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, που αποτελεί και πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού, μέσω της οποίας θα επιτευχθεί βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καλύτερη οργάνωση της Υπηρεσίας, καθώς επίσης και βελτίωση στην πρόληψη – εξιχνίαση των εγκλημάτων.

Η κα. Παπακώστα είχε πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων και στο παρελθόν με τον τότε αρμόδιο Υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και τη προηγούμενη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, θέτοντας επανειλημμένα την σπουδαιότητα της υλοποίησής του ανωτέρω θέματος, για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Αστυνομία Τρικάλων.

Η συζήτησή τους πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκούμα να διαβεβαιώνουν την Βουλευτή, για την εξέταση των ζητημάτων που τους έθεσε.

Διαβάστε επίσης