Κ. Παπακώστα στο Ράδιο Ζυγός FM100.

Κ. Παπακώστα στο Ράδιο Ζυγός FM100| «Με πολιτική συνέπεια, αξιόπιστη διακυβέρνηση, σταθερά δίπλα στον πολίτη»
Στην ραδιοφωνική της φιλοξενία στο Ράδιο Ζυγός FM100, με τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Παδιό, η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, κλήθηκε να απαντήσει σε κρίσιμα θέματα της φλέγουσας πολιτικής επικαιρότητας, καθώς επίσης δεν παρέλειψε να επικεντρωθεί σε σημεία αναφοράς πάνω στην δική της πολιτική πορεία έως σήμερα.
Αρχικά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα των Υποκλοπών, όπου με σαφήνεια η κα. Παπακώστα απάντησε:
– «Το ζήτημα των υποκλοπών συζητήθηκε και διερευνήθηκε διεξοδικά, όχι μόνο στην Εξεταστική Επιτροπή, αλλά και σε όλους τους θεσμούς, που προβλέπει το Σύνταγμα. Ακόμη, η άποψη της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του Πρωθυπουργού, διαχρονικά, είναι «όλα στο φως», γι΄αυτό άλλωστε υπεισήλθαμε με προσήνεια στην εξεταστική επιτροπή. Το πόρισμα έδειξε, πως δεν ήταν παράνομη η επισύνδεση, άρα κατά την γνώμη μου και με την ιδιότητά μου ως νομικού, δεν τίθεται περαιτέρω κάποιο ζήτημα. Μάλιστα, δεν προέκυψε από κανέναν μάρτυρα εμπλοκή του Πρωθυπουργικού Γραφείου ή πως ο Πρωθυπουργός είχε λάβει γνώση για την εν λόγω παρακολούθηση. Η σκανδαλολογία του ΣΥΡΙΖΑ, για ακόμα μια φορά, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος.»
Εν συνεχεία, αναφορικά με την πολιτική της στην διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών, όπως και της συνεργασίας με τα κυβερνητικά στελέχη, η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων:
– «Επιμονή, υπομονή, αγαστή συνεργασία και επικοινωνία με τα υπουργικά γραφεία, αλλά και τα κυβερνητικά στελέχη είναι όσα χρειάζονται, ώστε να μεταφέρει ένας Βουλευτής, τα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών και τον σφυγμό της εκλογικής περιφέρειάς του. Σαφώς, η γραφειοκρατία στην χώρα μας, αποτελεί σκόπελο. Αδιαμφισβήτητα, όμως κατορθώσαμε, στα χρόνια διακυβέρνησής μας, να ψηφιοποιήσουμε μεγάλο μέρος του δημοσίου και να απλουστεύσουμε τις διαδικασίες. Θεωρώ, πως έχω πετύχει ένα μεγάλο προσωπικό μου στόχο, να έχω την αμεσότητα επικοινωνίας με τα κυβερνητικά στελέχη, συμβάλλοντας ουσιωδώς στην επίλυση, αυτονόητων, σημαντικών – χρόνιων ζητημάτων.»
Για το ενδεχόμενο των εκλογών η κα. Παπακώστα τόνισε:
– «Προετοιμάζομαι για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ήδη, από την επομένη ημέρα των εκλογών. Ο αγώνας μου είναι αδιάλειπτος και η πολιτική μου μηνυματική. Μιλάμε με τις πράξεις και αυτό είναι το ζητούμενο των πολιτών.»
Στο πέρας της συνέντευξης έγινε αναφορά στην ακρίβεια, στην άνοδο του πληθωρισμού, κατά την οποία η κυβερνητική Βουλευτής τόνισε τα κάτωθι:
– «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, συμβάλλει σε μια ευρωπαϊκή κοινή πολιτική για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, με ουσιαστικές και αξιόλογες προτάσεις, που εν τέλει υιοθετούνται από την Ε.Ε. Γεγονός πρωτοφανές, για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά παράλληλα τόσο σπουδαίο.»
Ακούστε εδώ⬇️

Διαβάστε επίσης