Με συμβολή Παπακώστα η μετεγκατάσταση των γραφείων του ΕΚΑΒ Τρικάλων σε νέο, σύγχρονο κτίριο.

Ένα πάγιο αίτημα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Τρικάλων, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά, καθώς εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΕΚΑΒ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παλιά πτέρυγα του Γ.Ν.Τρικάλων. Πλέον, ένα νέο, άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εργαζομένων θα συμβάλλει στο απαιτητικό έργο του ΕΚΑΒ.

Στην Τρικαλινή Βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα είχε τεθεί το εν λόγω αίτημα από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, καθότι ο χώρος μετεγκατάστασης των γραφείων εντός του Γ.Ν Τρικάλων, αρχικά προορίζονταν για άλλη χρήση.

Η Βουλευτής έσπευσε να θέσει στους εμπλεκόμενους φορείς και στο αρμόδιο Υπουργείο το ζήτημα, όπου εν συνεχεία έλαβε την δέσμευση από την Υφ. Υγείας κα. Ράπτη Ζωή, κατά την τελευταία της επίσκεψη στον Νομό μας και στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, για την παραχώρηση του χώρου για την μετεγκατάσταση των γραφείων του ΕΚΑΒ, με σύγχρονες προδιαγραφές.

Μάλιστα την Βουλευτή συνεχάρησαν θερμά και ευχαρίστησαν για την παρέμβασή της και το αμείωτο ενδιαφέρον της, αναφορικά με το εν λόγω αίτημα, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κωσταντίνος Σταμνάς, όπως και ο Προέδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Τρικάλων κ. Γιώργος Ζαρογιάννης.

Η κα. Παπακώστα από πλευράς της δήλωσε την χαρά και την μεγάλη της ικανοποίηση για την επίτευξη ενός χρόνιου και πάγιου αιτήματος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Τρικάλων, για το οποίο όπως η ίδια ανέφερε, προσπάθησε να εξασφαλίσει την άμεση υλοποίησή του, αναγνωρίζοντας το σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελείται από το ΕΚΑΒ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης