Σε Ζάρκο και Γριζάνο με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα

Από τις πρώτες ώρες, μετά τους ισχυρότατους σεισμούς, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ήρθε σε επικοινωνία με τους Προέδρους των χωριών Ζάρκου, Γριζάνου, Διάσελου, Πηνειάδας και Κρήνης, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος της ζημίας τόσο στις κατοικίες και τις υποδομές, όσο και στα σχολεία των χωριών. Ιδιαίτερα, ως μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ανέλαβε να ενημερώσει επισταμένως την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και την Γενική Γραμματέα κα. Γκίκα, για την υφιστάμενη κατάσταση στα σχολικά κτίρια, κατόπιν, μιας σειράς επικοινωνιών με τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Τρικάλη και τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Αγναντή.

Σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη μέρα η κα. Παπακώστα βρέθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νομού μας, παρουσία και της αγαπητής φίλης αλλά και συναδέλφου της, Υφυπουργού Παιδείας κας. Μακρή. Η Υφυπουργός, θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι  την κατάσταση των σχολείων της περιοχής, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Όπως δήλωσε και η Βουλευτής : «Η Κυβέρνηση έμπρακτα και αδιαλείπτως όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο, με άμεσα μέτρα για την στήριξή τους και την καταγραφή των ζημιών για την αποκατάστασή τους.»

Διαβάστε επίσης