Συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών FM87,6, στις 24.08.2022.

Στην Ραδιοφωνική μου φιλοξενία στο Ράδιο Σταγών FM87,6 και στην εκπομπή του κ. Γκιάτα, είχα την ευκαιρία να τοποθετηθώ για την φλέγουσα επικαιρότητα και πιο συγκεκριμένα:
🔹Για το θέμα των παρακολουθήσεων από την #ΕΥΠ και την σύσταση #Εξεταστικής_Επιτροπής στην Βουλή για το εν λόγω ζήτημα. Η υπόθεση που αφορά την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, θα πρέπει να εξεταστεί σε βάθος χρόνου, τουλάχιστον σε βάθος δεκαετίας, διότι οφείλουμε να δούμε από κάθε οπτική τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης Υπηρεσίας. Έχουμε χρέος να τακτοποιήσουμε παθογένειες του παρελθόντος και να αναβαθμίσουμε την λειτουργία της #ΕΥΠ.
🔹Για τις περιοδείες που πραγματοποίησα καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού, επισκεπτόμενη πάνω από 80 χωριά του ορεινού μας όγκου και όσα μου μεταφέρθηκαν από συμπολίτες, ειδικά όσον αφορά τις ανατιμήσεις στο ρεύμα και την ακρίβεια.
🔹Για την ανάγκη οικονομικής στήριξης του πρωτογενούς τομέα, λόγω της ενδεχόμενης επισιτιστικής κρίσης, που πολύ πιθανόν να προκύψει, ως συνέπεια του Ρωσοουκρανικού Πολέμου.
📻 Ακούστε το απόσπασμα ⏬

Διαβάστε επίσης