Συναντήσεις με κορυφαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες.

Συναντήσεις με κορυφαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες.
Συνάντηση με τον Γ.Γ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), κ. Θανάση Μπακόλα & με τον Πρέσβη – Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Πληρεξούσιο Υπουργό Α’, κ. Βράιλα.
👏🏻 Είναι ύψιστη τιμή για τη χώρα μας η 📨εκλογή του κ. Θανάση Μπακόλα σε μια τόσο σημαντική θέση στην ηγεσία του Ευρωπαϊκού κεντροδεξιού κόμματος.
🔹Κατά την συζήτησή μας με τον κ. Μπακόλα αναφερθήκαμε στις προοπτικές μιας κοινής ευρωπαϊκής αντίδρασης, προκειμένου να στηριχθούν περαιτέρω οι Ευρωπαίοι πολίτες, οι επιχειρήσεις και κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως και οι αγρότες.
🔸Κατά την συνάντησή μου με τον Πρέσβη κ. Βράιλα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην χαραχθείσα εξωτερική πολιτική της χώρας μας, με πλαίσιο αναφοράς την Ε.Ε, όπως και στις προοπτικές ανάπτυξης της Ελλάδας έπειτα από την πανδημική κρίση και εν εξελίξει της ενεργειακής κρίσης.
🙏🏻Ευχαριστώ θερμά τους δύο αξιωματούχους για τις συναντήσεις μας, οι οποίες σε κάθε περίπτωση υπήρξαν ιδιαίτερα γόνιμες και εποικοδομητικές. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την ευγένειά τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια στα απαιτητικά καθήκοντά τους!

Διαβάστε επίσης