”Τρέχει” τα ζητήματα των τρικαλινών αγροτών η Παπακώστα. Επίσκεψη στον νέο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντά

?Στο επίκεντρο τα αιτήματα των Τρικαλινών αγροκτηνοτρόφων, στην συνάντηση εργασίας, που πραγματοποίησα, με τον νέο ???‍? Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργαντά.
Στον Υπουργό έθεσα:
?Τις υψηλές τιμές στο αγροτικό ρεύμα, καθώς και το ιδιαίτερα διογκωμένο κόστος παραγωγής, λόγω της αύξησης των γεωργικών και κτηνοτροφικών εφοδίων, εξαιτίας των συνεχών ανατιμήσεων, ως συνέπεια της ενεργειακής κρίσης.
?Το να γίνει περισσότερο ευέλικτο και λειτουργικό το αρδευτικό πρόγραμμα (4.1.2), που υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
?Τη δυνατότητα πληρωμής εκπρόθεσμων δηλώσεων για τις κορωνοενισχύσεις των χοιροτρόφων (και για τους μαύρους χοίρους) και στην επίλυση των προβλημάτων, που ενέσκηψαν στην πληρωμή των επιδοτήσεων με τεχνική λύση, για την κατανομή κοινοτικών βοσκοτόπων, όπως συνέβη τα προηγούμενα έτη, προκειμένου να πληρωθούν οι επιδοτήσεις.
?? Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Γεωργαντά για την συζήτηση μας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα και του εύχομαι να φέρει επάξια σε πέρας, όπως και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όλες τις νέες του αρμοδιότητες.
? Διαβάστε περισσότερα⏬⏬⏬
https://www.trikalaidees.gr/τρέχει-τα-ζητήματα-των-τρικαλινώ/

Διαβάστε επίσης