Επίσημη έναρξη του αγώνα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Ξεκίνησε και επίσημα σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, τον προεκλογικό της αγώνα, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, με πρώτο σταθμό τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Η Βουλευτής συναντήθηκε, με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς και με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Χρήστο Γακόπουλο, με τους οποίους συζήτησε για την εξέλιξη των έργων στον τομέα των υποδομών, αλλά και της εκπαίδευσης στο νομό. Η κ. Παπακώστα εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στον νομό Τρικάλων από τον Αντιπεφερειάρχη και τους συνεργάτες του, αλλά και από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας,  κ. Κώστα Αγοραστό.  

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην στήριξη των αγροτών, μέσω της κυβερνητικής πολιτικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με την Βουλευτή, να δηλώνει πως αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, πάντα με τη δημιουργική συνέργεια με την Περιφέρεια.

Στη συνέχεια, η κ. Παπακώστα, επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων και τις Υπηρεσίες, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Νίκο Γουγουλάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με τους οποίους συζήτησε για διαχρονικά αιτήματα του Συλλόγου, όπως η αύξηση του αφορολόγητου. «Ως νομικός, έχω μία ιδιαίτερη ευαισθησία για τον κλάδο και με κάθε ευκαιρία προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά για να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ από τη θέση μου ως Βουλευτής. Διαθέτω ιδία γνώση των αντικειμενικών δυσκολιών του επαγγέλματος και πιστεύω πως οι οικονομικές συνθήκες, είναι ίσως ευνοϊκότερες από ποτέ, για να τεθούν προς συζήτηση θέματα που απασχολούν την νομική κοινότητα διαχρονικά και να βρεθεί μία επωφελής για όλους λύση».

Η κ. Παπακώστα, επισκέφθηκε αργότερα και το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, κ. Ζορμπά και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα τοπικά γραφεία του Κτηματολογίου Θεσσαλίας, όπου ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Τρικάλων, κ. Βαρβάρα Γκιζλή, για την πορεία του έργου της κτηματογράφησης στο νομό, όπως και για τα λειτουργικά θέματα της υπηρεσίας. Στην Κτηματική Υπηρεσία Τρικάλων, η κ. Παπακώστα, συναντήθηκε με συνεργάτες της από τον χώρο της δικηγορίας και συνομίλησε για τα υπηρεσιακά ζητήματα με την Προϊσταμένη, κ. Πράπα, αλλά και με τους υπαλλήλους, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και το σημαντικό έργο τους.

 

Με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Χρήστο Γακόπουλο.

Με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Κτηματολογίου Τρικάλων, κ. Βαρβάρα Γκιζλή.

Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Νίκο Γουγουλάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με το προσωπικό του γραφείου Κτηματογράφησης Τρικάλων.

Διαβάστε επίσης