Επίσημη πρώτη για την Κατερίνα Παπακώστα, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν στη Λυγαριά

Άπαντες παρόντες στην πρώτη προεκλογική συνάντηση της Κατερίνας Παπακώστα στη Λυγαριά, το απόγευμα της Παρασκευής, 7 Απριλίου.

Απευθυνόμενη στην κατάμεστη αίθουσα, η οποία δεν κατάφερε να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τη Βουλευτή,   η κ. Παπακώστα μίλησε για τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου και τις προτεραιότητες της νέας τετραετίας, τονίζοντας την σπουδαιότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου για την εξελικτική πορεία της χώρας. «Το αποτέλεσμα των εκλογών οφείλει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους ευελπιστούν να καρπωθούν τους κόπους μίας τετραετίας, πολλώ δε μάλλω σε αυτούς που οραματίζονται να ακυρώσουν τις προσπάθειες που δώσαμε  όλοι, κυβέρνηση και πολίτες, για να μπορέσει η χώρα μας να προχωρά σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη».

Ο κόσμος,  που τίμησε την Βουλευτή με την παρουσία του, συνομίλησε μαζί της, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης του αγροτικού τομέα της περιοχής, αλλά και για τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Τρικάλων, επαινώντας την για τον δυναμισμό που επέδειξε καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας της σε κάθε διεκδίκηση για τον τόπο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά, για την εγκάρδια υποδοχή, αλλά κυρίως για τη δημιουργική συνεργασία και τον παραγωγικό διάλογο που είχαμε καθημερινά μέχρι και σήμερα. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα, είναι να ξέρω πως θα συνεχίσουμε μαζί να προσπαθούμε για τον τόπο μας, ακριβώς όπως ξεκινήσαμε, μαζί, τέσσερα χρόνια πριν», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης