Στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές, η Κατερίνα Παπακώστα.

Έως την 9η Ιουνίου, ημερομηνία διεξαγωγής των ευρωεκλογών, στην μάχη για την στήριξη του κόμματος, θα συμμετέχει η Βουλευτής και Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, ως Μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Πρωθυπουργού.

Η Βουλευτής Τρικάλων, αναλαμβάνει ακόμα μία δύσκολη αποστολή, στο πλευρό άξιων κομματικών στελεχών και κυβερνητικών παραγόντων, διευρύνοντας όλο και περισσότερο το χαρτοφυλάκιό της.

«Είναι μεγάλη τιμή, κι ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, που μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω με ακόμα έναν τρόπο, στον αγώνα της παράταξής μας, για την διεκδίκηση μίας νέας, ακόμα περισσότερο αναπτυξιακής, προοδευτικής και πάντοτε φιλοευρωπαϊκής ταυτότητας για τη χώρα μας».

Με το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών να αφορά την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας και της προώθησης των προτεραιοτήτων της στο ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο, βασικός στόχος του κόμματος είναι, να ενισχύσει την εκπροσώπησή του στα ευρωπαϊκά έδρανα του κοινοβουλίου, αξιοποιώντας την δυνατότητα επιστολικής ψήφου που δίνεται για πρώτη φορά στους Έλληνες, εντός κι εκτός εθνικών συνόρων.

 

Διαβάστε επίσης