Ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, στα Ιωάννινα, η Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα.

Με την ύψιστη τιμή της εκπροσώπησης του τρίτου τη τάξει πολιτειακού θεσμού της χώρας, του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, συνοδεύτηκε για τη βουλευτή Τρικάλων και Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ, κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο φετινός εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.  

Με την παρουσία της, τίμησε τις εορταστικές εκδηλώσεις, ανήμερα της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, και Βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Μαρίας-Αλεξάνδρας Κεφάλα, του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Καχριμάνη, πολιτειακών παραγόντων και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων του νομού.

Μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, η Βουλευτής κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Μπιζανομάχων και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών, προσκόπων, αναπήρων πολέμου, αντιστασιακών, ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας της πόλης.

«Η θεομητορική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που μας γεμίζει δύναμη κι ελπίδα για τη σωτηρία, έγινε ασπίδα για τους Έλληνες, που με ηρωισμό και αυταπάρνηση διεκδίκησαν μία χώρα ελεύθερη και περήφανη, για όλους μας. Τιμή και δόξα στους ήρωές μας! Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Διαβάστε επίσης