Επιτακτική ανάγκη που απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, η ψήφος της 25ης Ιουνίου.

Επίσημη επανέναρξη των προεκλογικών επισκέψεων για την Υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία βρέθηκε χθες το απόγευμα στα χωριά του Δήμου Μετεώρων, για να συναντηθεί με τους κατοίκους και να ζητήσει εκ νέου την επιβεβαίωση της στήριξης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσω της ψήφου της 25ης Ιουνίου.

Η πρώην Βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα της εξασφάλισης της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου η νέα τετραετία να κυλήσει ομαλά και η υλοποίηση του προγράμματος να προωθηθεί χωρίς «αναταράξεις» και αποπροσανατολισμούς. Όπως, δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΝΔ, η νέα εκλογική αναμέτρηση, ξεκινάει για όλους από το μηδέν, γι’αυτό και η εκ νέου Υποψήφια Βουλευτής, ζήτησε να μην εφησυχάσει κανείς και να προσέλθουν όλοι ξανά στις κάλπες για να επισφραγίσουν το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας.

Η κ. Παπακώστα, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης να προσελκύσουν ψηφοφόρους, διαδίδοντας ανακρίβειες αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ, σχολιάζοντας μάλιστα τις επανειλημμένες αστοχίες των στελεχών τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις τους αναφορικά με τις προθέσεις των δύο παρατάξεων για τις υπερφορολογήσεις και όχι μόνο.

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου,  καταδίκασε τις κρυφές ατζέντες, τα fake news, τη λασπολογία και τις λαϊκιστικές πρακτικές που δεν θεμελιώνουν στρατηγικές πολιτικές που αρμόζουν σε αυτοδύναμες κυβερνήσεις ευρωπαϊκών κρατών», δήλωσε, διευκρινίζοντας, πως ο πήχης της αυτοδυναμίας ανεβαίνει όσο αυξάνεται ο αριθμός των κομμάτων που διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή.

«Αν τον Μάιο ήταν σημαντική η ψήφος για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους μάχονται ενάντια στην πρόοδο και την ανάπτυξη αυτής της χώρας, η ψήφος του Ιουνίου είναι ανάγκη επιτακτική και απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση», τόνισε, ευχαριστώντας, μάλιστα τους Τρικαλινούς συμπολίτες της για την δυναμική συμμετοχή, αλλά και την στήριξη στην εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

Διαβάστε επίσης