Η επιθυμία των πολιτών για μία ισχυρή και ικανή κυβέρνηση, βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωσή της.

Με πίστη και σεβασμό στις παραδόσεις, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, επισκέφθηκε χθες τα χωριά της Καλαμπάκας, για να παρευρεθεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της Πεντηκοστής.

Η κ. Παπακώστα, μετά τον εκκλησιασμό στο Σκεπάρι, βρέθηκε με τους συγχωριανούς της, στον Γάβρο, αλλά και στη Βλαχάβα, όπου και ευχαρίστησε όλους για τη έμπρακτη υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Το απόγευμα βρέθηκε στον Παραπόταμο & την Κάτω Ελάτη απ’όπου έστειλε το δικό της μήνυμα ενότητας, προσκαλώντας τους Τρικαλινούς να παραμείνουν σταθερά στο πλευρό της, στηρίζοντας την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στις επερχόμενες εκλογές, δηλώνοντας, μάλιστα πως «η επιθυμία των πολιτών για μία ισχυρή και ικανή κυβέρνηση, βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωσή της, αρκεί μόνο κανένας να μην επαναπαυθεί τη νίκη της προηγούμενης αναμέτρησης».

Λίγο αργότερα, η πρώην Βουλευτής, συμμετείχε στην εσπερινή λειτουργία στο Μέλιγος, συνεχίζοντας έπειτα για το Βαλτινό, το Πρίνος, αλλά και το Δενδροχώρι, τόπο καταγωγής του συζύγου της. «Αισθάνομαι πραγματικά συγκινημένη για την αγάπη που εισπράττω από όλους και, παράλληλα, αναγνωρίζω την ευθύνη που ανέλαβα μετά την εμπιστοσύνη που μου μου δείξατε, στις εκλογές του Μαΐου. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και, προσωπικά, θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσω στους συμπολίτες μου, μία νέα & ελπιδοφόρα προοπτική για τον τόπο μας».

 

 

Διαβάστε επίσης