“Η διασπορά του φόβου της παντοδυναμίας της ΝΔ είναι μία προσπάθεια αναίρεσης της λαϊκής επιθυμίας”.

Μετρώντας αντίστροφα για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, ξεκίνησε χθες το πρωί την περιοδεία της από τα εμπορικά καταστήματα της Καλαμπάκας, ενώ νωρίτερα το πρωί παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκιάτα στο Ράδιο Σταγών, όπου τοποθετήθηκε ανοιχτά σε σχέση με την τακτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης, την «στρατηγική του εκφοβισμού» στην οποία επιδίδονται και την προσωπική της εκτίμηση για το αποτέλεσμα της κάλπης.

«Η διασπορά του φόβου της παντοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι παρά ένα παράλογο επιχείρημα», δήλωσε, τονίζοντας πως η αντιπολίτευση προσπαθεί να αναιρέσει την ίδια την πρόθεση και την επιθυμία του λαού. «Ο ΣΥΡΙΖΑ στερείται αφηγήματος, αλλά και στελεχών, ικανών να στηρίξουν ιδεολογικά την πολιτική τους τοποθέτηση. Γι’αυτό και επιλέγουν το δρόμο του λαϊκισμού και της τρομοκρατίας, σε μία χρονική στιγμή που ο κόσμος επιζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα».

Η πρώην βουλευτής χαρακτήρισε «κατώτερο τον περιστάσεων» τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, λέγοντας, μάλιστα, πως δεν κατάφερε να εμπνεύσει και να πείσει τον λαό για το αφήγημά του, κάτι που για την ίδια, θα αποτελέσει λόγο περαιτέρω συρρίκνωσης του κόμματος, στις νέες κάλπες.

Το απόγευμα της Τρίτης, πιστή στο πρόγραμμά της, η κ. Παπακώστα επισκέφθηκε την Αύρα, την Θεόπετρα, το Ρίζωμα και τον Πλάτανο, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους σε ένα πολύ θετικό κλίμα, που όπως δήλωσε, την γέμισε αισιοδοξία για την επομένη των εκλογών.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιβεβαιώσουμε στην κάλπη την επιλογή μας για τη στήριξη της παράταξης, αλλά και του ίδιου του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Όταν θεωρούμε ότι η επιλογή μας είναι προς το συμφέρον της χώρας, και κατ’επέκταση των πολιτών της, πρέπει με περηφάνεια και θάρρος, να το δηλώνουμε σε κάθε ευκαιρία», ανέφερε σε συζητήσεις της με τους πολίτες του νομού. Συμβουλεύοντας τους συμπολίτες της να μην αμελήσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και να παρακινούν κι αυτοί κάθε πολίτη να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία ξανά,, η πρώην Βουλευτής, τόνισε για ακόμα μία φορά, πως «η Νέα Δημoκρατία δεν επιθυμεί να κυβερνήσει διά της αποχής, αλλά λαμβάνοντας ισχυρή λαϊκή εντολή».

 

Διαβάστε επίσης