Κατερίνα Παπακώστα: Κανένα χωριό δεν είναι αρκετά μικρό για να μην αξίζει να είμαστε κοντά του.

Σε γνώριμα μέρη, βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία επισκέφθηκε τα χωριά Αμπελοχώρι, Ματονέρι, Καλομοίρα, Αμάραντο, Καστανιά και Ελάφι.

Όπως συνήθιζε και καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετούς Βουλευτικής θητείας της, η κ. Παπακώστα, επιδίωξε για ακόμη μία φορά να βρεθεί κοντά στους κατοίκους των ορεινών χωριών του νομού μας, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα καθημερινά θέματα που τους απασχολούν, αλλά και για να τους ενημερώσει για τα σχέδια και το όραμά της για τη νέα τετραετία.

Εντυπωσιακή για ακόμα μία φορά η αγάπη των κατοίκων, οι οποίοι, εν αναμονή της προγραμματισμένης επίσκεψης της Υποψήφιας Βουλευτή, παρέμειναν στα καφενεία και στις πλατείες μέχρι αργά για να τη συναντήσουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το χωριό Ελάφι, όπου ο κόσμος έμεινε σχεδόν μέχρι τις 11 το βράδυ ανταλλάσσοντας μαζί της απόψεις, αλλά και ευχές για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

«Κανένα χωριό δεν είναι για μένα αρκετά μικρό για να μην είμαστε κοντά του. Κανένας Τρικαλινός δεν είναι λιγότερο σημαντικός για να μην συνεχίσουμε να διεκδικούμε γι’αυτόν. Τίποτα δεν είναι πιο ουσιαστικό, από την καθημερινή μας επαφή, γι’αυτό και ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι μαζί και δίπλα σας», ανέφερε η Υποψήφια Βουλευτής.

Διαβάστε επίσης