Στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2022.

Επισκέφθηκα την έκθεση τροφίμων και ποτών #Food_Expo2022, η οποία επιβεβαιώνει για ακόμα μια χρονιά, την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, καθώς αποτελεί ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και τα Ποτά στη χώρα μας.
Επισκέφθηκα τα περίπτερα των εκθετών των Τρικάλων και συνομίλησα μαζί με τους επιχειρηματίες, αφού τους συνεχάρην για την εξαιρετική παρουσία τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός, που προβάλει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Ελλάδας.
Ο Νομός μας διαθέτει έναν αξιόλογο αριθμό βιομηχανιών & βιοτεχνίες, που δραστηριοποιούνται στην μεταποίηση και την τυποποίηση των προϊόντων, με μοναδικά σε γεύση και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τα οποία ξεχώρισαν και έδωσαν δυναμικό ‘’παρών’’, στο σπουδαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός.
Ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση και η τυποποίηση των προϊόντων προσδίδουν υπεραξία και εξωστρέφεια στην ελληνική οικονομία. Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την περιφέρεια και τον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας μας, ως μια σημαντική δυναμική για την ανάπτυξη τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης