Συνεχώς δυναμικά παρούσα στην Πύλη η Κατερίνα Παπακώστα.

Μένοντας πιστή στην υπόσχεσή της να βρίσκεται κοντά στους τρικαλινούς συμπολίτες της, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή, 7 Απριλίου, την Πύλη και τις τοπικές υπηρεσίες.

«Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, που ερχόμαστε εδώ, στην Πύλη, σε έναν από τους ωραιότερους ορεινούς δήμους της χώρας μας, για να συζητήσουμε με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους, τα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Για μένα, είναι ένα προσωπικό στοίχημα, να διατηρήσουμε υψηλά στις κυβερνητικές προτεραιότητες την προστασία των ορεινών δήμων και την ενίσχυσή τους με κάθε μέσο».

Η Βουλευτής, τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που σε μία τετραετία, οι δήμοι κατάφεραν να λάβουν οικονομικές ενισχύσεις που διευκόλυναν σημαντικά το έργο τους και έθεσαν τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και ανάληψη νέων πρωτοβουλιών την επερχόμενη τετραετία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Μαράβα και τους υπαλλήλους του Δήμου, με τους οποίους συζήτησε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για τις ελλείψεις που πρέπει να διαχειριστούν το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια, η κ. Παπακώστα, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου ενημερώθηκε για τις υπηρεσιακές ανάγκες, ενώ συνεχάρη το προσωπικό για το έργο και την καθημερινή τους προσπάθεια να βρίσκονται κοντά στους πολίτες του δήμου.

«Από την πρώτη στιγμή, ήμασταν κοντά στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες μας, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για δύο λειτουργήματα νευραλγικής σημασίας για τον τόπο. Προς την κατεύθυνση στήριξής τους, κινήθηκε κάθε δράση μας, γι’ αυτό και περήφανα σήμερα, μπορούμε να μιλάμε για δύο αναβαθμισμένες υπηρεσίες, τόσο από πλευράς δομών, όσο και από πλευράς στελέχωσης και παρεχόμενων υπηρεσιών».

Στη συνέχεια, η Βουλευτής επισκέφθηκε την τοπική υπηρεσία των ΕΛΤΑ και της ΔΕΥΑΠ, όπου και συζήτησε με το προσωπικό για την καθημερινές ανάγκες των υπηρεσιών αλλά και για τις λειτουργικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν στο έργο τους.

Θέλοντας να αφουγκραστεί τον παλμό των κατοίκων, η Βουλευτής, παρέμεινε στο κέντρο της πόλης όπου και συνομίλησε με τους νέους, για τους προβληματισμούς τους αναφορικά με τις ευκαιρίες και τα κίνητρά τους να μείνουν και να στηρίξουν τον τόπο τους, αλλά και με τους μεγαλύτερους συμπολίτες του δήμου, οι οποίοι την υποδέχτηκαν για ακόμα μια φορά με χαρά στα καφενεία και στη λαϊκή αγορά της πόλης.

Διαβάστε επίσης