Απογευματινή περιοδεία Κατερίνας Παπακώστα (πρώην Δήμος Γόμφων) 21/06/19

22.06.2019 Άρθρα

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επισκέψεις της υποψήφιας βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα σε φορείς και χωριά προκειμένου το στέλεχος της Ν.Δ να διαμορφώσει μια αποκρυσταλλωμένη εικόνα γύρω από τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των περιοχών που επισκέπτεται.

Επόμενος σταθμός των περιοδειών της τα ζωντανά καμποχώρια του πρώην Δήμου Γόμφων,τα όποια παρότι έχουν φυλλοροήσει προ πολλού με σημαντικό αριθμό νέων που ξενιτεύτηκαν, παραμένουν ζωντανά και έτοιμα να προσφέρουν τη στήριξη τους σε δυναμικούς και αυτοδημιούργητους ανθρώπους με όραμα και μεράκι για τον τόπο τους. Οι τοπικές κοινότητες Πηγής, Δροσερού, Μουριάς, Γόμφων, Λυγαριάς και Παλαιομονάστηρου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην Κατερίνα Παπακώστα και τους συνεργάτες της στο πλαίσιο των σημερινών της επαφών με τους πολίτες.

Στην πλειοψηφία τους αγρότες και ελάχιστοι κτηνοτρόφοι ζήτησαν από την Κατερίνα Παπακώστα να αναλύσει τις θέσεις της Ν.Δ για τη στήριξη του αγροτικού τομέα μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέσα σε πραγματικά κατανυκτική ατμόσφαιρα οι συγκεντρωθέντες άκουσαν με προσοχή την τεκμηριωμένη τοποθέτηση της υποψήφιας βουλευτή, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ κατά την επίσκεψη του στην Άρτα «Θα στηρίξουμε τον αγρότη, θα στηρίξουμε το αγροτικό εισόδημα, θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών»

Διαβάστε επίσης