Επίσκεψη Παπακώστα στην Αντιπεριφέρεια Δευτέρα 01/07/2019

01.07.2019 Άρθρα

Τις υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Τρικάλων επισκέφτηκε τη Δευτέρα 01/07/2019 η Κατερίνα Παπακώστα στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών της με φορείς και πολίτες του νομού Τρικάλων. Την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Χρηστος Μιχαλάκης ενώ στο ίδιο κλίμα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αντιπεριφερειάρχες Ντίνο Μπάρδα και Χρήστο Γακόπουλο για τρέχοντα ζητήματα της Π.Ε Τρικάλων.

Ο κ. Μιχαλάκης ενημέρωσε την Κατερίνα Παπακώστα για την πρόοδο σε σημαντικά έργα υποδομής που εκτελούνται αυτή την περίοδο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δράσεις που γίνονται για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Η συζήτηση τους επεκτάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, ο οποίος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στη Θεσσαλία και συμφώνησαν πως πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν στην υποψήφια βουλευτή καλή επιτυχία ενόψει της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου. Από την πλευρά της η Κατερίνα Παπακώστα τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και τη γόνιμη συζήτηση και τόνισε ότι θα είναι στη διάθεση τους ώστε να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην προώθηση του σπουδαίου έργου που επιτελείται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης