Η Τρικαλινή νεολαία ψηφίζει την Κατερίνα Παπακώστα!

05.07.2019 Άρθρα

Η Κατερίνα Παπακώστα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της νεολαίας και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους επιβεβαιώθηκε στην χθεσινή συνάντηση νέων που πραγματοποιήθηκε στις όχθες του Ληθαίου ποταμού, στο ύψος της κεντρικής πεζογέφυρας. Δεκάδες νέοι και νέες, μαθητές και μαθήτριες, φοιτητές και εργαζόμενοι που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, συζήτησαν με την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν τη νέα γενιά, με αιχμή του δόρατος την μαζική φυγή στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν εργασία.

Πρέπει να συγκρουστούμε με νοοτροπίες που κρατάνε τη χώρα μας στο χθες. Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια, δουλεύω από μικρό παιδί. Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω για τα όνειρα μου, να μην τα παρατάω. Γι’ αυτό μπήκα στην πολιτική, επειδή πιστεύω στο όραμα για μια σύγχρονη, περήφανη Ελλάδα που θα δίνει προοπτική ελπίδας σε σας, το μέλλον της πατρίδας μαςυπογράμμισε στην αρχή της ομιλίας της η Κατερίνα Παπακώστα.

Η υποψήφια βουλευτής έδωσε έμφαση στην παιδεία, τονίζοντας ότι είναι ο θεμέλιος λίθος στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Με σύγχρονη παιδεία θα προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους τη δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή επεσήμανε η Κατερίνα Παπακώστα που ζήτησε από τους συγκεντρωμένους νέους να πιστέψουν ξανά στην αξία της δημοκρατικής συμμετοχής. Να συμμετέχετε δυναμικά στα κοινά, μη μένετε αμέτοχοι παρατηρητές” ήταν η παρότρυνση της υποψήφιας βουλευτή προς τους νέους, επισημαίνοντας πως “η ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν.”

Διαβάστε επίσης