Η Κατερίνα Παπακώστα στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο.

11.06.2019 Άρθρα

Δημοσιεύτηκε στο trikalafocus.gr στις 10 Ιουνίου 2019

Μια εσωτερική της ανάγκη ικανοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την έγκριτη Τρικαλινή νομικό Κατερίνα Παπακώστα! Το μεσημέρι της Κυριακής, η πολιτεύτρια της ΝΔ βρέθηκε κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Διμήνι με θέα την πόλη του Βόλου.

Εκεί, την υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα η κα Εύα, κοινωνική λειτουργός και μια από τις…”μητέρες” των παιδιών που βρίσκουν στοργή, προστασία και μόρφωση στο πρότυπο Σπίτι Φιλοξενίας Παιδιών. Η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώθηκε για τα προγράμματα πολυεπίπεδης υποστήριξης που εφαρμόζει η κιβωτός στα 20 περίπου χρόνια συνεχούς δράσης και ξεναγήθηκε στο Γεωργικό σχολείο, στη φάρμα στον Οπωρόνα και στον κήπο με τα αρωματικά φυτά.

Το στέλεχος της Ν.Δ Τρικάλων εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση της στο σημαντικό έργο που επιτελείται στην κιβωτό του κόσμου, υπογραμμίζοντας ότι θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι της για να προσφέρει κάθε δυνατή στήριξη στα παιδιά, ενισχύοντας το μεγάλο και δύσκολο, πλήν όμως όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε ο Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου.

Υστερόγραφο Κατερίνας Παπακώστα

Κιβωτός του Κόσμου!!!
Εκεί που το κράτος αδυνατεί να προσφέρει τα αυτονόητα στους πολίτες του και δη στις ευπαθείς ομάδες, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία πεφωτισμένων ανθρώπων να καλύψει τα κενά. Η ανιδιοτελής προσφορά, ο εθελοντισμός, η αγάπη για τα παιδιά σε όλο της το μεγαλείο, έρχεται να αποδείξει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα…

Χρέος όλων μας να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μεγάλο και δύσκολο αγώνα που ξεκίνησε ο πατήρ Αντώνιος!!!

Διαβάστε επίσης