Με αναφορές στις Πρέσπες η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων

26.01.2019 Άρθρα

Δημοσιεύτηκε στο trikalanews.gr στις 26/01/2019

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον», αλλά και του εξωτερικού χώρου από μέλη και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων παρουσία του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., πρώην υφυπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα.

Παρόντες επίσης ήταν ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Μετεώρων κ. Χρήστος Σινάνης, Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, πρώην Βουλευτές και πλήθος στελεχών, μελών αλλά και φίλων του κόμματος.

Μετά ευλογία από τον Πρωτοσύγκελλο π. Αλέξιο και την καθιερωμένη κοπή της πίτας τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Κώστας Τρέλης που μαζί με τις ευχές του για ευτυχές και γεμάτο υγεία 2019, τόνισε ότι το νέο έτος θα είναι η χρονιά της εκλογικής νίκης της Ν.Δ. σε όλες τις εκλογές που έρχονται (Ευρωεκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές και Εθνικές). Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι η εκδήλωση της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων γίνεται αμέσως μετά την αποφράδα για την χώρα μας ημέρα της υπερψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην εθνική μειοδοσία της εν λόγω συμφωνίας αναφέρθηκαν επίσης και όσοι στην συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση. Τόσο ο Βουλευτής κ. Σκρέκας, ο κ. Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι αλλά και οι πρώην Βουλευτές κ.κ. Βλαχογιάννης και Ταμήλος.

Μιλώντας στην συνέχεια γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας τόνισε ότι το 2019 θα είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας, όπως επίσης ότι οι Έλληνες πολίτες θα έχουν να θυμούνται από την τετραετία της διακυβέρνησης του Σύριζα:

Το καταστροφικό για την οικονομία της χώρας πρώτο εξάμηνο που μας χρέωσε επιπλέον 100 δις. Ευρώ.

Την ανικανότητα της προάσπισης ανθρώπινων ζωών στην Μάνδρα και το Μάτι.

Και πάνω από όλα την εθνικά μειοδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ζήτησε τέλος από όλα τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος ενότητα και εγρήγορση προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να καταγάγει μεγάλη και τετραπλή νίκη σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Διαβάστε επίσης