1η Συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της ΝΔ: Από σήμερα ξεκινάμε να γράφουμε την επόμενη σελίδα. Ο πήχης είναι ήδη ψηλά.

Επίσημη πρώτη συνεδρίαση χθες για το νέο Διαγραμματειακό Όργανο της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον διορισμό των νέων Γραμματέων. Επίσημη πρώτη και για την Βουλευτή ΝΔ Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, που με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, ανέλαβε την Γραμματεία Προγράμματος του κόμματος, επιφορτισμένη με τον σχεδιασμό του νέου σχεδίου δράσης για την επόμενη τετραετία.

«Θα ήθελα καταρχάς να ευχηθώ σε όλους καλή αρχή, μιας και από σήμερα, ξεκινάμε πλέον και επίσημα τις εργασίες της νέας περιόδου, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα που οι απερχόμενοι συνάδελφοί μας, έφεραν επάξια εις πέρας», ανέφερε κατά την τοποθέτησή της, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία υπήρξε ανέκαθεν μία πρωτοπόρος και τολμηρή παράταξη, η οποία κατά τη διάρκεια της τελευταίας οκταετίας με οδηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  ανέδειξε τον νέο προσανατολισμό της παράταξης απέναντι στην πολιτική της χώρας.

«Στις εκλογές του περασμένου Μάη, η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε ένα πρόγραμμα ολιστικό, μελετημένο στη λεπτομέρεια, προϋπολογισμένο με ακρίβεια, το οποίο κρίθηκε, δοκιμάστηκε και αξιολογήθηκε με αυστηρότητα, πρώτα εντός του κόμματος, ώστε να τεθεί στη συνέχεια στην κρίση των πολιτών. Εκ του αποτελέσματος, φάνηκε πως πράξαμε ορθά», ανέφερε, κάνοντας ειδική μνεία στον προκάτοχό της, κ. Χάρη Θεοχάρη και την ομάδα του, με την οποία «έθεσαν τον πήχη πολύ υψηλά».

«Από σήμερα, ξεκινάμε να γράφουμε την επόμενη σελίδα. Να οραματιζόμαστε τα επόμενα χρόνια. Επιδιώκοντας να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερους στο έργο αυτό που καλούμαστε να σχεδιάσουμε και εν συνεχεία να υλοποιήσουμε, ανέφερε η Βουλευτής, καλώντας όλους να συμβάλουν με τις γνώσεις, τα μέσα και την εμπειρία τους προκειμένου να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, που θα ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες των πολιτών της χώρας και θα αξιοποιεί όλα τα μέσα που έχουν ήδη εξασφαλιστεί από την κυβέρνηση για να γίνει το κράτος μας πιο ανθρώπινο, πιο ασφαλές, πιο λειτουργικό, πιο διαφανές και αποτελεσματικό.

 

 

 

Διαβάστε επίσης