Πρωινή περιοδεία Κυριακή 30/06/2019

01.07.2019 Άρθρα

Για τα ορεινά έβαλε πλώρη χθες Κυριακή 30/06/2019 η Κατερίνα Παπακώστα καθώς δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το 39ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα Περτουλιώτικα λιβάδια, τη μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση της χώρας μας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο 20.000 Σαρακατσαναίους.

Στη συνέχεια περιόδευσε στα πανέμορφα χωριά Βλαχάβα, Ελάτη, Νεραϊδοχώρι, Πύρρα και Κοτρώνι όπου σε εγκάρδια και ζεστή ατμόσφαιρα άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των κατοίκων του ορεινού όγκου και συνομίλησε μαζί τους θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τα αναπτυξιακά έργα που πρέπει να  δρομολογηθούν άμεσα διασφαλίζοντας την προοπτική του μέλλοντος για την ευρύτερη περιοχή.

Η Κατερίνα Παπακώστα ζήτησε τη στήριξη τους υπογραμμίζοντας πως θα εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις, ώστε στη βάση του ρεαλιστικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας να αξιοποιηθούν στο έπακρο όλες οι παραγωγικές δυνατότητες της πατρίδας μας. Επίσης, στάθηκε για ακόμα μια φορά στην κρισιμότητα των εθνικών εκλογών, υπερθεματίζοντας για την ανάγκη να δοθεί ισχυρή λαϊκή εντολή στον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης