Πρωινή περιοδεία Σάββατο 29/06/2019

30.06.2019 Άρθρα

Κοντά στους κατοίκους των χωριών Κλεινοβό, Καλογριανή, Γλυκομηλιά Χρυσομηλιά, Παλαιοχώρι και Αηδόνα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 29/06/2019 η Κατερίνα Παπακώστα, στο πλαίσιο των περιοδειών της στο νόμο Τρικάλων για την καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τους συντοπίτες της, με μοναδικό ζητούμενο την εξεύρεση λύσεων.

Σε μια ακόμα επίσκεψη του στελέχους πρώτης γραμμής της ΝΔ, αναδείχθηκαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας της καθώς είχε γνώση όλων των ζητημάτων που τέθηκαν από τους πολίτες, δίνοντας απαντήσεις με ακλόνητα επιχειρήματα που βασίζονται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την άμεση ανασυγκρότηση της υπαίθρου.

Η Κατερίνα Παπακώστα ζήτησε τη στήριξη τους τονίζοντας την ανάγκη να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης που θα εδράζεται σε κοινές αρχές και αξίες. Ήμουν και θα είμαι δίπλα στους ανθρώπους του τόπου μου, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. που εισέπραξε αμέτρητες ευχές για την εκλογή της.

Η Κατερίνα Παπακώστα στάθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου που θα δώσουν,όπως τόνισε εμφατικά, την απαιτούμενη ώθηση της χώρας προς τα εμπρός.

Διαβάστε επίσης