Στην αγκαλιά του λαού η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ Κατερίνα Παπακώστα!

18.06.2019 Άρθρα

Δημοσιεύτηκε στο trikalafocus.gr στις 18/06/2019

Την Τετάρτη 12-06-2019 ξεκίνησε το άνοιγμά στο λαό η υποψηφία βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα. Η έναρξη των περιοδειών της είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς επέλεξε να δει εκ του σύνεγγυς ανθρώπους που τη γνωρίζουν από μικρό κορίτσι, στα ορεινά πανέμορφα χωριά της Καλαμπάκας από οπού και έλκει την καταγωγή της.

Αρχικά, επισκέφτηκε τα χωριά (πρώην Δήμου Χασιών) Γάβρος, Άγιος Δημήτριος, Ασπροκκλησιά, Σκεπάρι, Θεοτόκος και Αγιόφυλλο όπου χάθηκε στις αγνές αγκαλιές του κόσμου που υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα την Κατερίνα Παπακώστα και τους συνεργάτες που την πλαισιώνουν στον προεκλογικό της αγώνα.

Την Πέμπτη 13-06-2019 η Κατερίνα Παπακώστα περιόδευσε στα χωριά Οξύνεια, Κακοπλεύρι, Σταγιάδες, Ξηρόκαμπο και Αγναντιά. Η υποψήφια Βουλευτής μετέφερε στους κατοίκους των περιοχών αυτών μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επίσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επισημαίνοντας τη βασική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας να ενισχύσει την κτηνοτροφία και την γεωργία με νέα ασφαλιστική και φορολογική πολιτική.

Την Παρασκευή 14-06-2019 μαζί με το επιτελείο της επισκέφτηκε τα χωριά Καλλιθέα, Φλαμπουρέσι, Κονισκό, Γερακάρι, Λογγά, Αχελινάδα, Μαυρέλι και Φωτεινό όπου υπήρξε ουσιαστικός διάλογος με τους κατοίκους των περιοχών για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους. Η υποψήφια βουλευτής τόνισε πως “το πρόγραμμα της Νεας Δημοκρατίας προβλέπει δράσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά τους κατοίκους των ορεινών περιοχών δίνοντας ξανά όραμα, ελπίδα και προοπτική ανάπτυξης. Ξεκαθάρισε πως στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες, να ανορθώσει τη μεσαία τάξη και τα λαϊκά στρώματα”. “Στόχος μας, συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπακώστα, να επαναπατριστούν οι νέοι μας και να αποτελέσουν βασικό πυρήνα της παραγωγικής διαδικασίας της χώρας”.

Η έγκριτη νομικός που επιθυμεί να συναντήσει στο μέτρο του εφικτού το σύνολο των Τρικαλινών, επισκέφθηκε την Κυριακή 16-06-2019 τα χωριά Παναγία, Μαλακάσι, Κορυδαλλός, Πεύκη, Μεγ.Κερασιά και Τρυγόνα, όπου χάθηκε στις αγκαλιές των συμπολιτών της που ευχήθηκαν στην Κατερίνα Παπακώστα καλή και παραγωγική θητεία στα έδρανα του κοινοβουλίου!

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 17-06-2019, η Κατερίνα Παπακώστα παρέστη στον εκκλησιασμό στα ξωκλήσια της Αγίας Τριάδας στα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης Βαθύρευμα, Μεσοχώρα και Στουρναρέικα, όπου μετείχε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες που έσπευσαν να καταθέσουν την ξεκάθαρη στήριξη τους στην υποψηφιότητα της με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τα χωριά Λεπτοκαρυά, Σωτήρα, Ράξα, Ρίζωμα, Πλάτανο και Σπαθάδες. Μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους των χωριών, υπογραμμίζοντας πως η Ν.Δ έρχεται να δώσει λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν την αγροτική παραγωγή, τα οφέλη της οποίας θα είναι ορατά στους επόμενους μήνες, μετά την διακυβέρνηση της χώρας από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το απόγευμα η υποψήφια βουλευτής θα μεταβεί στα χωριά Ελληνόκαστρο, Λιόπρασσο, Αγρελιά, Αρδάνι, Παλαιόπυργο, Ζηλευτή και Κρηνίτσα.

 

 

Διαβάστε επίσης