Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες της η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα

19.06.2019 Άρθρα

Δημοσιεύτηκε στο pylinews.gr στις 19/06/2019

Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες της η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα στο πλαίσιο των προεκλογικών της επαφών με πολίτες και εκπροσώπους φορέων του νομού Τρικάλων.

Το απόγευμα της Τρίτης 18-06-2019 περιόδευσε πλαισιωμένη από συνεργάτες της στις Τοπικές Κοινότητες Ελληνόκαστρο, Λιόπρασσο, Αγρελιά, Αρδάνι, Παλαιόπυργο, Ζηλευτή και Κρηνίτσα. Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αφορούν τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων καθώς και προσωπικά ζητήματα που άκουσε με την προσήκουσα προσοχή.

Η Κατερίνα Παπακώστα δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων αυτών σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και πως θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα που τους απασχολεί.

«Επιθυμώ να χτίσω μαζί σας ανθρώπινες σχέσεις που θα τις χαρακτηρίζει η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είμαι εδώ γιατί μπορώ να προσφέρω στον τόπο και να φανώ χρήσιμη στην ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή στην ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση που μας ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια» .

Διαβάστε επίσης