Η αξιοποίηση του ορεινού όγκου του νομού μας, δεν πρέπει να πάρει άλλη αναβολή.

Με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, στέλνει τα δικά της μηνύματα, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, από κάθε σημείο του Νομού Τρικάλων.

Χθες το απόγευμα, επισκέφθηκε τα χωριά του Δήμου Μετεώρων, και έκανε μία ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους, για το μέλλον των ορεινών χωριών, για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στον τουριστικό κλάδο, αλλά και για τις καθημερινές ανάγκες των μόνιμων κατοίκων.

«Η αξιοποίηση του ορεινού μας όγκου δεν παίρνει άλλη αναβολή», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας, πως σε έναν νομό με τόσο μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, δεν νοείται να μην δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και τη δημιουργία μόνιμων θέσεων απασχόλησης.

«Από την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, έως την ανάδειξη, μέσω συντονισμένων δράσεων, των αξιοθέατων της περιοχής, διαθέτουμε ήδη πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν έχουμε εκμεταλλευτεί αποτελεσματικά όλα αυτά τα χρόνια».

Η Υποψήφια Βουλευτής, ανέφερε πως στο πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, έχει ήδη περιληφθεί ως προτεραιότητα, η αξιοποίηση εργαλείων για την αναβάθμιση της περιοχής και την ενίσχυση της απασχόλησης για ανέργους, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στην παραγωγή, αλλά και τον τουρισμό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν όπως πάντα πολύ θετική, απέναντι στην ευθύτητα και την ειλικρίνεια με την οποία τοποθετείται πάντα η κ. Παπακώστα στις συζητήσεις της με τους πολίτες.

Στη χθεσινή επίσκεψή της στη Βλαχάβα, το Σκεπάρι, την Κερασούλα, το Ψήλωμα και την Οξύνεια, η εκ νέου Υποψήφια Βουλευτής, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο κοινοβουλευτικό της έργο, κατά την πρώτη της θητεία στη Βουλή των Ελλήνων.

«Σ’αυτή την απαιτητική τετραετία, έδωσα μάχες για να διεκδικήσω έργα που έκαναν τη διαφορά στον τόπο μας και κρίθηκα πολλές φορές για την επιμονή και τη μαχητικότητά μου». Η κ. Παπακώστα, αναφέρθηκε στην εξασφάλιση του ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, τον περασμένο Νοέμβριο, εξηγώντας μάλιστα, πως για πολλά χρόνια, η κατάκτηση ενός τόσο αυτονόητου έργου, φάνταζε άπιαστο όνειρο, παρά τις προσπάθειες συναδέλφων της Βουλευτών.

«Δώσαμε ευκαιρίες και βελτιώσαμε την ποιότητα υπηρεσιών», συμπλήρωσε, αναφέροντας πως από το 2021, μετά από διεκδικήσεις της, εξασφαλίστηκε και η μετεκπαίδευση ανέργων, αλλά και εποχικά εργαζόμενων στον τουριστικό κλάδο.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως μετά την μεγάλη επιτυχία της συγκέντρωσης κυριών στην Καλαμπάκα, λίγες μέρες νωρίτερα, η Υποψήφια Βουλευτής, φαίνεται πως συνεχίζει να διατηρεί πολλούς υποστηρικτές στον ευρύτερο Δήμο Μετεώρων, στον οποίο, και λόγω καταγωγής, η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

 

Διαβάστε επίσης