«Οργώνει» το νομό, η Κατερίνα Παπακώστα για να συναντήσει τους απανταχού υποστηρικτές.

Και την Κυριακή, 30 Απριλίου, η ακούραστη Κατερίνα Παπακώστα, ξεκίνησε από νωρίς τις επισκέψεις της στα χωριά του νομού μας. Η ατζέντα της ημέρας ξεκινούσε από την Αγρελιά, όπου, μετά τον εκκλησιασμό, η Υποψηφία Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απόλαυσε τον πρωινό καφέ της, παρέα με τους κατοίκους του χωριού, με τους οποίους συζήτησε τις αλλαγές που αναμένονται τη νέα τετραετία.

«Είμαι τυχερή που βρίσκομαι και σήμερα ανάμεσα σε φίλους, με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για τον τόπο μας. Και είμαι ευγνώμων για την αναγνώριση των κόπων αυτής της τετραετίας, αλλά και για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια», είπε, η κ. Παπακώστα, δεσμευόμενη να συνεχίσει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις για το νομό Τρικάλων, με ακόμα μεγαλύτερη μαχητικότητα.

Επόμενες στάσεις της Υποψήφιας Βουλευτή, το Λιόπρασο, το Ελληνόκαστρο, ο Πλάτανος και το Ρίζωμα, όπου επισκέφθηκε τα τοπικά καφενεία και συνομίλησε με τους κατοίκους για αρκετή ώρα.

 

Το απόγευμα, η κ. Παπακώστα συνεχίζοντας τις επαφές της με τους κατοίκους των περιχώρων των Τρικάλων, επισκέφθηκε τα χωριά Σωτήρα, Ράξα, Αρδάνι, Κρηνίτσα και Παλαιόπυργο, όπου ο κόσμος την υποδέχτηκε με χαρά, ανταλλάσσοντας μαζί της ευχές για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την εκ νέου ανάδειξή της ίδιας σε εκπρόσωπο του τρικαλινού λαού.

Διαβάστε επίσης