Συγκεντρώσεις άνευ προηγουμένου χθες στο Δήμο Γόμφων για την Κατερίνα Παπακώστα.

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο της Υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, είναι ο απολογισμός της χθεσινής της περιοδείας σε Πηγή, Δροσερό, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους.

Σε συγκεντρώσεις άνευ προηγουμένου, στα τοπικά καταστήματα και τις πλατείες, η Υποψήφια Βουλευτής, συναντήθηκε με τους τρικαλινούς συμπολίτες της, ανταλλάσσοντας ευχές για μία ξεκάθαρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την κατάκτηση της αυτοδυναμίας στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Στην Πηγή, η κ. Παπακώστα, μετά από έναν εγκάρδιο χαιρετισμό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης κ. Θεόδωρου Χήρα, άνοιξε την συζήτηση κάνοντας λόγω για μία τετραετία μαχών που κερδήθηκαν με κόπο, έχοντας μάλιστα απέναντι όχι μόνο τις εξωγενείς κρίσεις, αλλά και «μία αντιπολίτευση που στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων».

 

Η Υποψήφια Βουλευτής, αναφέρθηκε εκτενώς στα μέτρα στήριξης που παρασχέθηκαν σε ένα μεγάλο μερίδιο των πολιτών, κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας, αλλά και σε όσα ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε, εξαίροντας μάλιστα, την πρόνοια με την οποία η παράταξη φρόντισε να περιλάβει ακόμα περισσότερες κοινωνικές ομάδες, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του πληθυσμού.

«Στόχος είναι η εικόνα που καταφέραμε να δημιουργήσουμε για την χώρα μας προς το εξωτερικό, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα, να έχει πραγματικό αντίκρισμα και στο εσωτερικό της. Να αισθάνονται οι πολίτες πως ζουν σε ένα κράτος, δίκαιο, κοινωνικό, ισχυρό! Να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά στην ψηφιοποίηση, αλλά και την πράσινη ανάπτυξη. Να βγάλουμε από πάνω μας την ταμπέλα του «φτωχού συγγενή» της Ευρώπης. Και θα τα καταφέρουμε».

Η κ. Παπακώστα τόνισε τη σημασία συμμετοχής στις εκλογική διαδικασία, αλλά και στην αξιολόγηση των υποψηφίων που διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή. «Σε αυτή την αναμέτρηση διαλέγουμε να πάμε τη χώρα μπροστά, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε μία κυβέρνηση και σε έναν Πρωθυπουργό που απέδειξαν ότι έχουν τα αντανακλαστικά, τη γνώση και τη μαχητικότητα που απαιτείται για να επιτευχθεί ο στόχος», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως «οι υποψήφιοι πρέπει να κριθούν με βάση την αξιοσύνη, αλλά και την ετοιμότητά τους να σταθούν ΜΑΖΙ, δίπλα στον Πρωθυπουργό και μπροστά στη μάχη της επόμενης τετραετίας».

Διαβάστε επίσης