Συνεχίζει σταθερά τον αγώνα της, η Κατερίνα Παπακώστα, για τη διεκδίκηση της αυτοδυναμίας της ΝΔ.

Συνεχίζεται ο δεύτερος γύρος επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, η οποία καθημερινά επισκέπτεται τα χωριά του Νομού για να βρεθεί δίπλα στους συμπολίτες της.

Χθες, σύμφωνα με τον πρόγραμμά της, η Υποψήφια Βουλευτής, βρέθηκε στο Λογγάκι, το Αρδάνι , την Κρηνίτσα, τη Ζηλευτή και τον Παλαιόπυργο, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους κατοίκους, στα τοπικά καταστήματα και τις πλατείες, δίνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για την επομένη των εκλογών.

Με το σύνθημα «συνεχίζουμε, ξανά μαζί», η κ. Παπακώστα, προσκάλεσε τους Τρικαλινούς να παραμείνουν…στον παλμό των εκλογών, δείχνοντας μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη επιμονή και αποφασιστικότητα να διεκδικήσουν έναν κυβερνητικό σχηματισμό που θα εξασφαλίσει την σταθερότητα και την πρόοδο για τη χώρα.

«Ως πολιτικοί έχουμε χρέος να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών, να αναγνωρίζουμε τις επιθυμίες και να ανταποκρινόμαστε αναλόγως. Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, κατέδειξε πως στη συνείδηση του κόσμου, υπερισχύει ο πόθος για μία συγκροτημένη πολιτική εκπροσώπηση που θα μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα θέματα που ενδιαφέρουν την ελληνική κοινότητα, είτε αυτά αφορούν την ασφάλεια της χώρας, είτε την ενίσχυση της οικονομίας, είτε την ανάδειξη του κοινωνικού κράτους και τη στήριξη τομέων όπως η παιδεία και η υγεία», δηλώνει στις συναντήσεις της η πρώην Βουλευτής.

Συνομιλώντας με εργαζόμενους, αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, η κ. Παπακώστα, ενημερώθηκε για τους προβληματισμούς τους, και προσπάθησε να κατευνάσει την ανησυχία για το ενδεχόμενο μίας τρίτης εκλογικής αναμέτρησης, τονίζοντας πως «είναι στο χέρι όλων μας, να θέσουμε ως προτεραιότητά μας, την επισφράγιση του εκλογικού αποτελέσματος του Μαΐου, στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, επιλέγοντας μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης