Κατερίνα Παπακώστα: «Στις 25 Ιουνίου δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Με μοναδικό στόχο να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Τρικάλων, η Υποψήφια Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, σαρώνει, κυριολεκτικά τα χωριά της περιφέρειας για ακόμη μία φορά, προκειμένου να εξασφαλίσει την δυναμική παρουσία των Τρικαλινών και στην νέα εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.

«Καμία ψήφος δεν πρέπει να χαθεί, αν θέλουμε να αποφύγουμε έναν εξουθενωτικό και επιζήμιο, για όλους, τρίτο γύρο. Δεν είναι εποχές για πειραματισμούς, ούτε όμως και για αλαζονική αδράνεια από την πλευρά όλων μας, πολιτευτών, αλλά και υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε ψήφος μετράει και είναι ικανή να κάνει τη διαφορά γι’αυτό και στις 25 Ιουνίου, δεν πρέπει να λείψει κανείς», τονίζει η πρώην Βουλευτής τόσο στις συναντήσεις της με τους κατοίκους, όσο και στις συνεντεύξεις της στα τοπικά μέσα, θέλοντας να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της προσέλευσης στις κάλπες του Ιουνίου.

Χθες το απόγευμα, επισκέφθηκε τον Βυτουμά, τη Σαρακήνα, την Περιστέρα και την Βασιλική, όπου, με θέρμη, οι κάτοικοι την υποδέχτηκαν, δηλώνοντας την πρόθεσή τους να στηρίξουν εκ νέου την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θέλοντας να συμβάλουν στην εξασφάλιση της αυτοδυναμίας την επομένη των εκλογών.

Διαβάστε επίσης