Με επιμονή και προσήλωση στον στόχο της ανάδειξης της Νέας Δημοκρατίας σε αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Με επιμονή και προσήλωση στον στόχο της ανάδειξης της Νέας Δημοκρατίας σε αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Υποψήφια Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, συνεχίζει τις περιοδείες της στην περιφέρεια του νομού.

Το Σάββατο, η πρώην Βουλευτής, επισκέφθηκε το Γενέσι, τον Πρόδρομο και το Γοργογύρι και συζήτησε με τους κατοίκους για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής θητείας και τη σημασία της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας και στον νέο γύρο εκλογών, προκειμένου να συνεχιστούν τα μεγάλα έργα για τα οποία έχουν τεθεί τα θεμέλια ήδη από την πρώτη τετραετία. «Από την πρώτη μέρα αυτού του μεγάλου προεκλογικού αγώνα, παρουσιάσαμε με απόλυτη διαφάνεια, τόσο τον απολογισμό των δράσεων της κυβερνητικής ομάδας, όσο και το στρατηγικό σχέδιο που σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε την νέα τετραετία. Από τις μεγάλες ελλείψεις που παραλάβαμε, καταφέραμε σήμερα να μιλάμε για μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις, έχοντας ήδη το βλέμμα στραμμένο στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης», ανέφερε σε συζητήσεις της η κ. Παπακώστα, η οποία μάλιστα, τόνισε πως «σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις, η ΝΔ δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο διαστρέβλωσης των προγραμματικών της δηλώσεων, ακριβώς γιατί όλα βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και ρεαλιστικούς υπολογισμούς, στους οποίους δεν χωρά καμία αμφισβήτηση».

Συμμετέχοντας στον εορτασμό, των Αγίων Πάντων, το απόγευμα του Σαββάτου, έστειλε τη δική της ευχή στους συντοπίτες της για υγεία και προκοπή, από τον ομώνυμο ιερό ναό στο Πρίνος,  αλλά και από τον Ι.Ν. Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ξηρόκαμπο, όπου παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, το πρωί της Κυριακής.

Στη συνέχεια, η Υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε την Οξύνεια, το Κακοπλεύρι, τις Σταγιάδες και την Αγναντιά, όπου μίλησε για τις συνέπειες που θα είχε μία διάσπαση των ψηφοφόρων προς νέα «πειραματικά» σχήματα, όπως τα χαρακτήρισε, τα οποία «δεν διαθέτουν ούτε την εμπειρία, αλλά ούτε και την οργάνωση που απαιτείται για την διαχείριση των κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα».

 

Διαβάστε επίσης