Στην 10η κατά σειρά “Ημέρα Καριέρας”, που διοργανώθηκε, σήμερα, με επιτυχία από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Στην 10η κατά σειρά “Ημέρα Καριέρας”, που διοργανώθηκε, σήμερα, με επιτυχία από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), παρουσία του Προέδρου της κ. Σπ. Πρωτοψάλτη, στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort στην πόλη των Τρικάλων.
🎯Στόχος των «Ημερών Καριέρας» της ΔΥΠΑ είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία, να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών, που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
👩🏻‍💻🧑🏻‍💻42 επιχειρήσεις με περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας, έλαβαν μέρος στην φετινή “Ημέρα Καριέρας”:
🔵Ενδεικτικά οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετείχαν, σήμερα, περιλαμβάνουν:
➡️Τηλεπικοινωνίες, βιομηχανίες γάλακτος, ποτών, άρτου και τροφίμων γενικά, φαρμάκων και κλωστοϋφαντουργίας, επιχειρήσεις κατασκευής φωτοβολταϊκών, τουρισμού, κατασκευής και εμπορίας επίπλων, παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, πληροφορικής, επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου, κατασκευών, ενέργειας και καυσίμων, λιανικού και χονδρικού εμπορίου, εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και παροχής εκπαιδευτικών και λοιπών υπηρεσιών.
👏🏻👏🏻

Συγχαρητήρια

στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, που προσβλέπει σε δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε επίσης